Tein viime viikonloppuna pikaisen voileipäkakun Tupperin hyydykevuokaan.

1709285.jpg

Tämäkin kuva on otettu kännyllä, joten laatu on huono.

Leipänä oli Fazerin moniviljapaahto. Kostutin kakun lihaliemivedellä. Täytteeksi laitoin

  • puolitoista purkkia kermaviiliä
  • 100g ruohosipulituorejuustoa
  • noin 200g palvikinkkua
  • herkkukurkkukuutioita pari ruokalusikallista
  • juustoraastetta
  • sinappia turauksen
  • mustapippuria muutaman pyöräyksen myllystä

Kuorrutuksessa on puoli purkkia kermaviiliä ja puolikas isosta Olympia- sulatejuustorasiasta.

Täytin kakun puolenpäivän aikaan ja kuorrutuksen tein puolituntia ennen tarjoilua. Kakku ehti kostua juuri sopivasti illaksi.

Täytyy itsekkin myöntää, että tämä oli HYVÄÄ!!