Tein viime viikonloppuna pikaisen voileipäkakun Tupperin hyydykevuokaan.
Tämäkin kuva on otettu kännyllä, joten laatu on huono.
Leipänä oli Fazerin moniviljapaahto. Kostutin kakun lihaliemivedellä. Täytteeksi laitoin
- puolitoista purkkia kermaviiliä
- 100g ruohosipulituorejuustoa
- noin 200g palvikinkkua
- herkkukurkkukuutioita pari ruokalusikallista
- juustoraastetta
- sinappia turauksen
- mustapippuria muutaman pyöräyksen myllystä
Kuorrutuksessa on puoli purkkia kermaviiliä ja puolikas isosta Olympia- sulatejuustorasiasta.
Täytin kakun puolenpäivän aikaan ja kuorrutuksen tein puolituntia ennen tarjoilua. Kakku ehti kostua juuri sopivasti illaksi.
Täytyy itsekkin myöntää, että tämä oli HYVÄÄ!!
Kommentit