Tällaisia niistä sitten tuli. Muutama vaihekuva sekä viimeisenä kuva pakatuista kakuista.
Kakkupohjan resepti. Tällä ohjeella muuten onnistut VARMASTI.
- 8 kananmunaa
- 2½ dl sokeria
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 dl perunajauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Munat ja sokeria vatkataan hyväksi vaahdoksi. Vaahtoon
lisätään siivilään läpi yhteen sekoitetut kuivat aineet.
Uuni 175 astetta ja noin 40 minuuttia.
Molempien täytekakkujen täytteet olivat samanlaiset. Kahdessa
välissä oli sulatettua valkosuklaa-mariannecrunch-floravispivaahtoa liivatteen
kera sekä yhdessä (keskimmäisessä) välissä oli maitosuklaakermavaahtoa.
Ohjeet näihin molempiin täytteisiin löysin jonkun blogista. Kääks, kun
on huono muisti. Lisään blogin nimen kunhan löydän sen.
Kommentit