Tällaisia niistä sitten tuli. Muutama vaihekuva sekä viimeisenä kuva pakatuista kakuista.

276867.jpg

276869.jpg

276874.jpg

276879.jpg

276880.jpg

Kakkupohjan resepti. Tällä ohjeella muuten onnistut VARMASTI.

  • 8 kananmunaa
  • 2½ dl sokeria
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl perunajauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta

        Munat ja sokeria vatkataan hyväksi vaahdoksi. Vaahtoon
        lisätään siivilään läpi yhteen sekoitetut kuivat aineet.

       Uuni 175 astetta ja noin 40 minuuttia.

 

Molempien täytekakkujen täytteet olivat samanlaiset. Kahdessa
välissä oli sulatettua valkosuklaa-mariannecrunch-floravispivaahtoa liivatteen
kera sekä yhdessä (keskimmäisessä) välissä oli maitosuklaakermavaahtoa.

Ohjeet näihin molempiin täytteisiin löysin jonkun blogista. Kääks, kun
on huono muisti. Lisään blogin nimen kunhan löydän sen.