308984.jpg

Tämän kakun vien joulutervehdykseksi ystäväperheeseemme.

Pohja

  • 250 g keksiä (esim Digestive)
  • 100 g margariinia

Päällys

  • 200 g appelsiinituorejuustoa
  • 2,5 dl flora vispiä
  • 130 g sulatettua valkosuklaata
  • sokeria maun mukaan
  • 6 liivatelehteä

Sulta margariini ja lisää siihen murskatut keksit. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa flora vispi ja lisää siihen tuorejuusto. Tähän seokseen lisää sulatettu valkosuklaa. Maista varovasti. Lisää sokeria tarpeen mukaan. Sekoita sekaan pieneen vesitilkkaan liuotetut liivatelehdet.
Kaada koko seos pohjan päälle ja laita hyytymään vähäksi aikaa joko pakasteeseen tai vähän pitemmäksi ajaksi jääkaappiin. Koristele haluamallasi tavalla. Itse pursotin epävakaalla kädelläni sulatetusta maitosuklaasta raitoja sekä reunoille pursotin flora vispiä.

308993.jpg