640991.jpg

Oli jäänyt pakkaseen joululta voitaikinalevyjä jotka päätin tuhota tämänpäiväiseen ruokaan. Jääkaapista löytyi jauhelihapaketti. Joten nämä oli lähtökohtana ruokaan.

Paistoin jauhelihan, maustoin herbamarella, grillimausteella ja oreganolla. Lisäsin hieman vettä, lohkottuja kirsikkatomaatteja, sipulia, chilipaprikaa, cheddar-tuorejuustoa, sipulikurkkusalaattia sekä ruoka floraa. Kiehutin kastiketta aika reippaasti, jotta vesi kiehuu pois ja kastikkeesta tulee näin vähän jämäkämpää.

Kaulitsin voitaikinalevyt ohkasiksi. Vuorasin vuoan pohjan taikinalla ja päälle tomaattipyrettä. Seuraavaksi kaadoin kastikkeen vuokaan ja asetin lopputaikinan kuoreksi kastikkeelle.

Uuni oli 220 astetta ja ehkä puoli tuntia. (Harmi kun unohdin katsoa kelloa.)
Tämä oli hyvää!!!!